Referat: Krylbo IF - Horndals IF

Krylbo IF - Horndals IF 5-0 (0-0)

Förlust i första träningsmatchen för säsongen.
Ett resultat som är missvisande för matchen som helhet.

Första halvlek var vi klart bättre än Krylbo och borde ha gått till halvtidsvilan med 4-0. Beröm till deras målvakt som gjorde några tokräddningar samtidigt som vi måste vara mer distinkta i avgörande lägen. Han räddade helt enkelt Krylbo i första halvan av matchen.
Visst hade vi fördelen av medvind i första halvlek men faktum var att vi faktiskt spelade oss fram fint efter backen utan att för den delen slå långbollar.
0-0 i halvtid med mersmak från oss alltså.

I andra halvlek hängde vi med bra i ca en kvart. Sedan fickr vi göra byten p.g.a. skador och vår redan fåtaliga bänk blev än mer fåtalig. Ska noteras att vi inför denna match hade 11 förhinder av olika anledningar.
Sista halvtimmen tog Krylbo över mer och mer och vi började bli trötta och fick spela med ovana spelare. Deras melodi var tråkiga långbollar i den än mer ökade vinden som de tyvärr kunde utnyttja. Inte kreativt och vackert spel men tyvärr effektivt för dem sista kvarten då fyra av bollarna rullade in. Skillnaden var att Krylbo satte sina chanser vilket inte vi gjorde.

Tar med oss första halvlek som var riktigt bra och hoppas på färre förhinder till nästa match.